Pét-nat – přírodní bublinky, ze kterých nebolí hlava. Jednorožci beztak jednou ovládnou svět. Rozdávají radost, jsou sví a autentičtí. Nepřetvařují se a kam šlápnou, objeví se duha. Svoboda a divokost je jejich přirozenost a jen tak je nechytíte. Jednoho jsem viděla, když jsme lahvovali tento Pét-nat :-D.
Tento Pét-nat je z mýho oblíbenýho Vavřince. Na hřívě si nese krásnou růžovou barvu a na ocásku svěží kyselinku a nezkrotné bublinky.
Suché osvěžující potěšení. Pét-nat si před otevřením pořádně vychlaďte, ať vám nevybublá! A tím pořádně myslím fakt pořádně. Dejte lahev na 15 - 20 minut do mrazáku a pak velmi opatrně venku nebo někde v kuchyni upouštějte pomalu bublinky, než se trošku vyklidní a půjde lahev otevřít bez větších ztrát. Můžete použít i hřebíčkovou metodu. O té vám napíšu na blog.
P.S. etiketu malovala Míša Kopečková
Suché víno
Zbytkový cukr: 0 g/l
Obsah kyselin: 7,0 g/l
Obsah alkoholu: 12 % obj.
Moravské zemské víno
Vinařská oblast Morava
Velkopavlovická podoblast
Obec Žabčice