-18%
Novinka

Vánoční bedýnka

Vánoční čas je časem vína. Vínem můžete udělat radost nejen kamarádům a někomu v rodině, ale také sám sobě. Udělat si pěkný večer s rodinou, zapomenout na stres okolo, povídat si a jen tak se těšit z toho, že jsme.. Právě pro tyto chvíle jsem dala dohromady letošní VÁNOČNÍ BEDÝNKU. Jaká vína v ní najdete a proč?

Těšit se můžete na:
Svatovavřinecké rosé 2022 - ke zdobení stromečku nebo jen tak pro potěšení a nenáročné popití. Smetanovost a chuť čerstvých uzrálých třešní, to se hodí nejen v létě.
RUŠ 2021 - moje nejoblíebenější oranžáda, o kterou vás nemůžu ochudit. Chcete překvapit na předvánočním randíčku? Sáhněte po této lahvi. Plné nabušené víno, plné tónů sušeného ovoce, dřeva.. ach, úplně se na takovým randíčku vídím :-D
Ryzlink rýnský 2022 - Vánoce bez kapra a kapr bez Rýňáku je hřích! A hodí se i pro ty, kteří si ke štědrovečerní večeři radši uklohní kuřecí řízek..
Rulandské šedé 2022 - dojde vám návštěva a ráda svěží plné víno? Šeďák je super volba a chutná. Je odrůdový, má příjemně vyladěné chutě a bude vám u něj veselo. Je to báječný adept ke zdobení stromečku.
Bílá Cuvée 3 - Šeďák srkl a návštěva stále neodchází? Neva, máte v záloze ještě tuto láhev. Je to osvěžující, polosuché víno. A když návštěva odejde a vám zbyde, bude se vám líbit při jakékoliv vánoční pohádce. Je vyhlazená, vyzrálá a příjemně kořenitá.
Svatovavřinecké 2021 - moje láska, kterou si dávám k Pelíškům. Je to tradice a parádně se hodí po štědrovečerní večeři. Vavřinec je mladší, tříslovatější a živější. U Pelíšků s ním neusnete :-).

1 340 Kč, ušetříte 240 Kč -18%
1 100 Kč
Produkt je vyprodaný
  • Přidat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

Podobné zboží

Suché víno. Víno plné svěžích kyselinek, ve kterém můžete…